rintaneula; ansiomerkki - A. Tillander Oy
fyysinen kuvaus: Pystysuorakaiteinen laatta, kulmat pyöreät, keskellä soikea aukko, jossa on caduceus-sauva. Aukon reunassa siniseksi emaloitu nauha, jossa kultainen teksti POHJOISM. YHDYSPANKKI 25. Laatan molemmilla sivuilla neljä ohutta kultalistaa, joiden päässä ruusuhiontainen kirkas, väritön kivi, samoin laatan reunoilla kultalistojen päissä kaksi samanlaista kiveä. Takana vaakasuuntainen neula.
Keywords: ansiomerkit; rintaneulat