etiketti

Aineiston käyttöoikeudet
CC BY-ND 4.0
QR-koodi

Aineistosta vastaa

etiketti

Etikettejä Huhtamaki Jalostajan mestari Pedersenin maksapasteijalle ja kinkkupasteijalle. Värit sininen ja keltainen.

Tallennettuna:
AineistotyyppiArkistomateriaali
OrganisaatioTurun museokeskus
Kokoelma
Museoarkisto
Inventaarionro
TMM22947:1239
Merkinnät
Tyyppi: tuotemerkintä (Merkinnän tyyppi)
Sisältö: Mestari Pedersenin Maksapasteija, Leverpastej, Valmistusaineet: sianliha, sianmaksa, rasvaton maitojauhe, munamassa, sokeri, vesi, Lisäaineet: mausteet, suola, natriumglutamaatti, lesitiini, natriumnitriitti, Säilytys: avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna noin viikkoa jääkaapissa, Tillverkningsämnen: svinkött, svinlever, fettfritt mjölkpulver, äggmassa, socker, vatten, Tillsatsämnen: kryddor, salt, natriumglutamat, lesitin, natriumnitrit, Förvaring:oöppnad I rumstemperatur, öppnad ca en vecka i kylskap. 13-5599, 940 g, Jalostaja, Turku, Åbo, Kinkkupasteija, Skinkpastej Täyssäilyke, Helkonserv, 13-5586 (Merkinnän sisältö)
Luontiaika:
20.7.1982 - 31.8.1982
Turku

ajoittamaton Turun Offsetpaino Oy, valmistaja
Käyttö:
Turku
Huhtamäki Oy Jalostaja, käyttäjä
Jalostajan maksapasteijan ja kinkkupasteijan etikettejä on myös aineistopussissa 22947:1181.
Aiheet