Postikortti Viisiosainen Bomba-kortti
Vasemmalla ylhäällä päärakennuksen pääty, oikealla ylhäällä pitkäsivu, vasemmalla alhaalla hotellihuonerakennuksia ulkoa, oikealla alhaalla sisäkuva ravintolasta ja keskellä ikkuna.
Keywords: majoitusrakennukset; pöydät; tuolit; rattaat; työhevoset; Bomban talo; hirsirakennukset; hirsitalot; karjalaiset; karjalaisuus; kesä; kortit; miehet; naiset; pihat; rakennukset; ravintolat; sisätilat; Nurmes, Suojärvenkatu 1, Bomba