The queer bible - Guinness, Jack; Flynn, Paul (London : HQ, 2021)
Essays by queer heroes on the icon who inspired them.
Kirjoittajat: Paul Flynn ja 23 muuta.
Toimittaja myös kirjoittaja.
Keywords: seksuaalivähemmistöt; sukupuolivähemmistöt; aktivismi; Gay pride; homokulttuuri; esikuvat; henkilöhistoria; historia