Plant guard cell anion channel SLAC1 regulates stomatal closure - Vahisalu, Triin, 1978- (Helsinki : University of Helsinki, 2010)
Tiivistelmä (s. 49). - Kokkuvõte (s. 48)
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta.
Väitöskirja