Parhaat 2009-2017 - Vesterinen Yhtyeineen; Piha, Markus (Helsinki : Vesterinen Yhtiöineen Oy, 2019)
17 kappaletta.
Disko ; Tanssimaan ; Sinisiä kukkia ; Nuoriherra ; Faija käyttää napapaitaa ; Onnellinen mies ; Turisti ; Intiaanit ; Suurenmoinen elämä ; Paviaani ; Kellarissa ; Kiljut riemusta ; Isä ; Kukaan ei koskaan ; Piipaa ; Mitä tapahtui Hokkasen Timolle ; Lee van Cleef..
Musiikin esityskokoonpano: lauluääni, kosketinsoittimet.
Sanat: suomi.
Keywords: popmusiikki; rock