Työpisteiden sijoitus keittiössä käytettäessä mikroaaltouunia ensisijaisena ruoankypsennyslaitteena = Location of work areas in the kitchen with the microwave as the main type of oven used
Työpisteiden sijoitus keittiössä käytettäessä mikroaaltouunia ensisijaisena ruoankypsennyslaitteena = Location of work areas in the kitchen with the microwave as the main type of oven used
Furkejuvvon:
Olgguldas hápmi |
162, [18] sivua : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Giella |
suomagiella |
Tiivistelmän kieli |
eaŋgalasgiella |
Fuomášahttimat |
Nimiösivulla myös: Kodin teknologian laitos, Helsingin yliopisto. |
Olggosaddi |
Hki :
Helsingin yliopisto,
1985.
|
Oahppočájánas | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Ráidu | Helsingin yliopiston kodin teknologian laitoksen julkaisuja, ISSN 0355-1199; 1985, 8. |
Klassifikašuvdna | |
Lassidieđut | Kaija Turkki |
ISBN |
951-45-3584-7 pehmeäkantinen |
Kontrollerekeahtes namahus |
Location of work areas in the kitchen with the microwave as the main type of oven used |