Kauluri
Valkoisesta sintsipuuvillasta valmistettu avoin vauvan kauluri. Kauluri on rypytetty kaula-aukon kohdalta. Kaula-aukon toisella puolella on nauhat, joilla kaulurin voi sitoa kiinni. Kaulurin ulkoreunaan on ommeltu vaaleankeltaista brodyyri-koristetta.
Keywords: kaulurit; käsityöt; lastenvaatteet; ompelu; päähineet; vaatetus (pukineet); vaatteet; vastasyntynyt (0-1 kuukautta); vauvat