Suomen messut Helsingissä v. 1920. - ?
Kuvassa etualalla messualuetta ja messuvieraita, takana kaupungin puisia asuintaloja ja kivisiä kerrostaloja.
Keywords: helsinki; kerrostalot; asuinrakennukset; rakennukset; kalliot; katokset; teltat; näyttelyt; messut; Uusimaa, Helsinki