Iäkäs huivipäinen nainen voitelee karjalanpiirakoita työpöydän ääressä - ?
Vieressä lautasella on paistettuja piirakoita. Pöydällä on myös vaaka ja maitoastia.
Keywords: astiat; vaa'at; esiliinat; huivit; päähineet; vaatteet; pukeutuminen; naiset; piirakat; ruokaperinne; leivonta; leipominen; ruoanvalmistus