Lieksan kirkkorannan puolelta otettu kuva yli Lieksanjoen kaarisiltaa kohti
Vasemmalla näkyy venevajoja, makasiinirakennus, hinaajia, kaarisilta ja Rantalan (Mattilan) sahan rakennelmia, mm. nostoranat. Oikealla on rovastinpappila venevajoineen ja laitureineen. Joessa on uittorakenteita. Kuva on lähetetty postikorttina Evert Dybergille 21.6.1932.
Keywords: 1930-luku; pielisjärvi; Lieksa; Rantalan saha; Lieksanjoki; pappilat; veneet; uitto; varastointi; puutavara; nostoranat; sahalaitokset; sillat; rakennukset; rannat; joet; vesistöt