Kaksi suomalaista urkuperinnettä : tutkimus kangasalalaisten ja uusikaupunkilaisten 1800-luvun mekaanisten urkujen musiikillisista ominaisuuksista - Pelto, Pentti ([Helsinki] : Sibelius-akatemia, 1994)
Abstract: Two Finnish traditions of organ building.
Väitösk.
Keywords: Thulé, Anders; Thulé, Bror Axel; Zachariassen, Jens Alexander; urut; historia; soitinrakennus