X - Sheeran, Ed ([Kustannuspaikka tuntematon] : Warner Music UK, 2014)
Sis. 5 bonuskappaletta.
Laulujen sanat tekstiliitteessä.
Ed Sheeran (laulu, kitara), Jake Gosling (ohjelmointi, rummut, lyömäsoittimet, jouset, puhaltimet, piano), Chris Leonard (sähkökitara, bassokitara), Andrew Coleman (kitara), Jason Lader (bassokitara, kosketinsoittimet), Adam McDougell (kosketinsoittimet)...
Keywords: popmusiikki; rock