Das Land des Lächelns ; Die lustige Witwe - Lehár, Franz; Ackermann, Otto; Schwarzkopf, Elisabeth; Gedda, Nicolai; Kunz, Erich; Loose, Emmy; Philharmonia Orchestra ([Kustannuspaikka tuntematon] : EMI Records, 2010)
CD-ROM-levyllä synopsis (englanti, saksa, ranska) ja libretto (englanti, saksa).
Alkuper. julkaisu p1953, uudelleenmasteroitu p2001.
Äänitys: 10.-18.4.1953, 21.4.1953, 10.-15.4.1953, 19.-20.4.1953 ja 28.6.1953, Lontoo, Kingsway Hall.
Keywords: operetit