The zodiac : cosmic sounds : celestial counterpoint with words and music - Garson, Mort; Wilson, Jacques (Èl Records, 2017)
Varhainen konseptialbumi (astrologiset tähtimerkit), jolla myös käytettiin ensimmäisiä kertoja Moog-syntikkaa popmusiikissa. Albumin nimi on usein käsitetty väärin yhtyeen nimeksi. Albumin vaiheista on lisätietoja Wikipediassa (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Zodiac:_Cosmic_Sounds)