Pinocchio : piano, vocal, guitar - Harline, Leigh (New York : Bourne Co., 2019)
Musiikkia Disneyn elokuvasta Pinocchio.
Sanat, melodia, kosketinsoitin, sointumerkit, kitaran sointuotteet.
Keywords: elokuvamusiikki