postimerkki; Malli 1866 - Mellgren, Carl Magnus; Ahlsted, C. F.; Senaatin Kirjapaino
sisällön kuvaus: nimellisarvo: 40 penniä
Keywords: frimärken; kronor; nationalsymboler; vaakuna leijona kruunu 1866 isohampainen; käyttöaika 01.01.1866-31.12.1884