Nivelpuominosturi Wippkran
fyysinen kuvaus: Piirustuksessa on kuvattuna nivelpuominosturi. Piirustuksen valmistustiedot ovat oikeassa alakulmassa.
Keywords: nosturit; nivelpuomi; nostaminen; mallipiirustukset; piirustukset (taide); valmistusaika