Käsilaukku - Maamies, Salme
Ylöspäin kapeneva käsilaukku piirrettynä kolmesta eri suunnasta, laukun neliömäisessä suussa on kaksi kantohihnaa.
Keywords: asusteet; lyijykynäpiirustus; laukut; vaatesuunnittelu; käsilaukut