Sallan vanha kirkko
Arkkitehtuurin laitos, arkkitehtuurin historia, opetuskuvakokoelma Suomi 4. Suomalaiset kirkot. Sallan vanha kirkko.
Keywords: Kuolajärvi; Salla; opetusmateriaali; kirkkorakennukset; arkkitehtuuri