Kansitaidetta: Alistair MacLean, Navaronen tykit (1957) - Mykkänen, Martti
Alistair MacLean: Navaronen tykit (1957). WSOY. Kaunokirjallisuuden kansitaidetta, graafinen suunnitelma kansikuvasta.
Keywords: kirjankannet; kansitaide