Kuvia Syvärin voimalaitoksen lohkolta (JR 2) uinti- ja yleisurheilukilpailuista - Aavikko
Kuvia Syvärin voimalaitoksen lohkolta (JR 2) uinti- ja yleisurheilukilpailuista. Uintikilpailun yleisöä, etualalla JR 2:n komentaja eversti Kääriäinen ja majurit Korttila ja Maunula.