Kolmijalkainen pata; Konttipannu
Kolmijalkainen pata; Konttipannu
Valuraudasta valmistettu kolmijalkainen pata eli konttipannu. Patoja käytettiin aikana, kun ruokaa laitettiin liesien tai avotulen avulla. Padassa kuuluisi olla pitempi kahva, mutta se on katkennut.
Pinta on ruostumisen takia erittäin karhea ja pannu on väristykseltään tummaa valurautaa.
Tallennettuna:
Aineistotyyppi |
---|
Esine |
Organisaatio |
Kokemäen maatalousmuseo |
Kokoelma |
Kokemäen maatalousmuseo |
Tunniste |
677. |
Mitat |
Halk. 14cm, kork. 13,5cm, jalkojen pituus 7,5cm, padan syvyys n. 8cm, kahvantynkä 4cm. |
Merkinnät |
Merkinnät: Kyljessä FISKARS sekä merkintä pannun tilavuudesta. |
Valmistus |
Fiskars, valmistaja ; Teollisesti tuotettu, valmistustapa |