Teatteri - Satakunnan Kansa
sisällön kuvaus: Satakunnan Kansa: Valokuva kuvattu vuonna 1947, kuvausajankohta ja tiedot saatu vain ja ainoastaan Satakunnan Kansan arkistoinnin perusteella, tarkempaa tietoa tilanteesta ei rajallisen projektiajan vuoksi löydetty sanomalehdistä digitointiprojektin yhteydessä 3/2019. Kuvaa ei ehkä käytetty lehdessä. Teatterin eräs näytös.
Keywords: henkilöt; henkilövalokuvaus; kaupunkikeskustat; kaupunkikuva; kokoontumiset; lavasteet; näyttelijät; rakennukset; ryhmät; ryhmätoiminta; sisätilat; teatteri-ilmaisu; teatterirakennukset; Suomi, Pori, Pori