Kansakoulu - Satakunnan Kansa
sisällön kuvaus: Kiikoisten kirkonkylän koulurakennus.
Keywords: autot; koulu; lehtikuvat; maaseutu; puurakennukset; rakennukset; Suomen entinen kunta/pitäjä, Kiikoinen, Kiikoinen