juoma-astia; pikari - Iittala
fyysinen kuvaus: Pikari eli jalallinen juomalasi, joka on valmistettu kirkkaasta lasista. Pikarin suuaukko ja jalan alusta ovat pyöreät. Jalka on koristeltu paksunnoksin. Maljaosa on kapea, ja sen pinta on koristeltu haalein, etsatuin ruusunoksa- ja lintuaiheisin kuvin. Pikari saattaa olla Iittalan lasitehtaan valmistama.
Keywords: juoma-astiat; juomalasit; pikarit; astiat; lasi