Hapatettujen kasvisten käytön vaikutukset suolistomikrobien toimintaan, ravitsemustilaan sekä mieltymykseen hapattettuja kasviksia kohtaan
Hapatettujen kasvisten käytön vaikutukset suolistomikrobien toimintaan, ravitsemustilaan sekä mieltymykseen hapattettuja kasviksia kohtaan
Sparad:
Fysisk beskrivning |
102, [12] lehteä : taulukkoja ; 30 cm |
---|---|
Språk |
finska |
Originalverkets språk |
finska |
Språk i abstract |
engelska |
Utgivare |
Kuopio :
Kuopion yliopisto, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen laitos,
2007.
|
Lärdomsprov | Lisensiaatintyö : Kuopion yliopisto, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen laitos |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Mer information | Kaija Nissinen |