Musikaliska Sällskapet i Åbo. Valtakunnallinen sellonsoittokilpailu 1978. Kirjeenvaihto A-Ö. Talous ja anomukset.
innehållsbeskrivning: Musikaliska Sällskapet i Åbo. Valtakunnallinen sellonsoittokilpailu 1978. Kirjeenvaihto A-Ö. Talous ja anomukset.
Keywords: Musikaliska Sällskapets Bibliotek