Bergström, Ilmari (kokoelma) (1907-1914) - Migrationsinstitutet
Kokoelmassa on muodostajan äidilleen ja sisarilleen lähettämiä kirjeitä ja postikortteja.
Keywords: siirtolaisuus; siirtolaiset; australiansuomalaiset; merimiehet; maanviljelijät; Townsville; Queensland; Australia