Caravelle esittelyssä Seutulassa 1958 - Sinijoki. Taisto
Sud SE-210 Caravelle I F-BHHI, Caravellen toinen prototyyppi, esittelyssä Helsingin lentoasemalla helmikuussa 1958.
Keywords: Helsinki-Vantaan lentoasema; prototyypit; ilmailu; liikennelentokoneet; prototyypit (ilma-alukset); suihkukoneet