FK Cumuluksen PIK-5b OH-PAR ja kesäpäivän viettoa 1950-luvulla
FK Cumuluksen PIK-5b OH-PAR ja kesäpäivän viettoa 1950-luvulla. Koneen muut rekisteritunnukset olivat OH-152, P-152. Taustalla Tiger Moth, mahdollisesti OH-ELB.
Keywords: purjelento; henkilöt; ilmailu; purjelento; purjelentokoneet; yleisilmailukoneet