Ilmavoimien MiG 15UTI MU-3 Rovaniemellä elokuussa 1964 - Paronen. Onni
Ilmavoimien MiG 15UTI MU-3 valmistautuu näytöslentoon lentonäytöksessä Rovaniemellä elokuussa 1964.
Keywords: harjoitushävittäjät; ilmailu; ilmailunäytökset; kiitotiet; Suomen ilmavoimat