Schleicher K-7 Rhönadler OH-KKE, onnettomuus v. 1961
Schleicher K-7 Rhönadler OH-KKE, onnettomuus, todennäköisesti Kymin lentokentällä vuonna 1961.
Keywords: ilmailu; lento-onnettomuudet; purjelento; purjelentokoneet