SLSA 367_brev_1891_43 20 Juli 91 - Svenska litteratursällskapet i Finland (SLSA 367:4:1:2:5 Brev till Alexandra Edelfelt från Albert Edelfelt 1890-1895)
Albert Edelfelts brev till Alexandra Edelfelt den 20 juli 1891, 4 sidor.
Keywords: födelsedagar; sjukdomar (diagnoser); ateljéer; värme; väderlek; hav; illustration; barn (åldersgrupper); barnskötare; resande; telegram; utställningar; kejsare; kejsarinnor; kungligheter; modeller (yrken)