2. två skisser: ett par på promenad. "Jackerby-d. 9-15 Februari" föreställande de nyförlovade Pehr O"Jackerby-d. 9-15 Februari" föreställande de nyförlovade Pehr Otto Adelborg och Louise Eleonora Rams - Pehr Otto Adelborg
2. två skisser: ett par på promenad. "Jackerby-d. 9-15 Februari" föreställande de nyförlovade Pehr Otto Adelborg och Louise Eleonora Ramsay.Man med stråkinstrument "virthosen hoppar kroka".
Keywords: man; kvinna; förlovning; promenad; violin; stråkinstrument