Sibelius Tikkurilassa - Iiro Niemi
Viimeinen Pietariin menevä Sibelius-juna Tikkurilan asemalla aamuhämärässä. Punainen vaunu on Einy nro 29931. Sibelius- ja Repin-junien liikennöinti lakkasi 11.12.2010.
Keywords: asemalaiturit; Einy; elektroniikka; henkilöliikenne; henkilövaunut; itäinen yhdysliikenne; junamatkailu; junat; kellot; liikennepaikat; matkailu; matkustaminen; pikajunat; raideliikenne; raidenäytöt; rautatieasemat; rautatieliikenne; Sibelius (junat); talvi; ulkomaanmatkailu; vaunut; yhdysliikenne; Tikkurilan rautatieasema, Vantaa