Haku

Frisbeegolf golfkeskuksessa : Frisbeegolfin kehittämismahdollisuuksien ja kannattavuuden tutkiminen Messu-kylän golfkeskukselle

QR-koodi

Frisbeegolf golfkeskuksessa : Frisbeegolfin kehittämismahdollisuuksien ja kannattavuuden tutkiminen Messu-kylän golfkeskukselle

Opinnäytetyön tarkoituksena on tutkia frisbeegolfin soveltuvuutta golfkeskuksen ydintoiminnan yhteyteen. Frisbeegolf on säännöiltään ja etiketiltään hyvin golfin kaltainen urheilu- ja liikuntalaji, jonka perusteella se voisi sopia joiltakin osin golf-keskuksen yhteyteen.

Tavoitteena on haastatteluiden, verkkolähteiden, kirjallisuuden ja kyselyn kautta selvittää, millaisista palveluista, tuotteista ja muista liiketoimintaan liittyvistä tekijöistä oltaisiin valmiita maksamaan. Etsiä uusia ideoita liiketoiminnan kehittämiseen ja tarjota selkeä, yksinkertainen työkalu työn toimeksiantajan käyttöön.

Messukylän golfkeskus sijaitsee Tampereen kaupungin välittömässä läheisyydessä Kirkkosuon idyllisessä laaksossa. Keskuksesta löytyy 9 väyläinen kenttä sekä par 3 kenttä, jonka ansioista asiakkaiden ei tarvitse täyttää kaikkia byrokraattisia pykäliä päästäkseen pelaamaan kentälle. Lähialueella on erinomaiset logistiset yhteydet ja sieltä löytyy runsaasti palveluja sekä potentiaalisia asiakkaita.

Tulokset paljastavat frisbeegolfaajien kehittyneen sosiaalisen median kytkeytyvyyden ja halun pelata pidempiä kausia. Frisbeegolf kasvaa Suomessa nopeasti. Näköpiirissä löytyy kysyntää paremmille radoille ja asiakaskokemuksille. Frisbeegolfin kannattavuuden punnitseminen nyt ja tulevaisuudessa on kiinni monista eri tekijöistä.

Tallennettuna: