maustepullo + teline
fyysinen kuvaus: Maitolasia. Koristettu kultaviivoin. Pullon keskikohta on koristettu monivärisellä kukkaköynnöksellä. Maustepullo on telineessä, joka on prässätty valkometallista.
Keywords: astiat; mausteastiat