Water Drinking; pelastusveneen muonapakkaukseen kuulunut vesipurkki - Jorma Kontio
fyysinen kuvaus: säilykepurkki, jonka päällä päiväys (viimeinen käyttöpäivä?) ja kyljessä sisällöstä kertovaa tekstiä.. kellertävä metalli
Keywords: merenkulku; laivat; pelastusveneet; hätäravinto; henkiinjääminen; juomavesi; elintarvikkeet; säilykkeet; elintarviketeollisuus; käyttöaika