Suomen Leijonan I luokan komentajamerkki SLK 1; kunniamerkki - Jorma Kontio
fyysinen kuvaus: Kunniamerkki Suomen Leijonan I luokan komentajamerkki SLK 1 kaulanauhassa ja rintatähti.. kaulanauha punainen, ristin sakarat valkoiset ja keskellä kultainen leijona punaisella pohjalla
Keywords: kunniamerkit; ritarikunnat; mitalit; ansiomerkit; puolustusvoimat