alushame
fyysinen kuvaus: Naisten alushame valkoista pumpulipalttinaa. Kolmekaistainen. Rypytetty, takaa runsaammin kuin edestä. Kaareva, leveä linninki. Helmassa leveä brodyyrein ja palkopoimuin koristeltu volangi.
Keywords: alusvaatteet; vaatteet; alushameet