2. Turun tarkk'ampujapataljoonan everstin epoletit
fyysinen kuvaus: Sarven reuna kultabrokadia, pinta vaalean sinistä verkaa, keskellä kullattu 2. Pitkät ohuet rimssut. Alla tumman sinistä verkaa.
Keywords: arvomerkit; autonomian aika; sotilaspuvut