Ryhmäkuva, Uudenkaupungin kaupunginvaltuusto keväällä 1917
sisällön kuvaus: Ryhmäkuva Uudenkaupungin valtuustosta kaupungin 300-vuotispäivänä 19.4.1917. Henkilöt vasemmalta alariviltä: Th. Tennberg, Juho Saarinen, Karl Erholm, Uno Boehm, J.J. Simelius, J. Sario, Carl A. Lundström. Vasemmalta keskellä: Georg Jungqvist, Knut Wallin, Matti Lehmus, Santeri Jalava, V.E. Lehtola, Edvard Westergren, David A. Lönnroth, Hugo Wasz. Ylärivi: K. E. Vaahtoranta, G. Lindqvist, F. O. Stenros, August Widgren ja E. A. Koskinen.
Keywords: muotokuvat; Carl Lundström; Karl Erholm; Georg Jungqvist; Matti Lehmus; Santeri Jalava; Edvard Westergren; David Albert Lönnroth; Frans Oskar Stenros; August Abraham Widgren; Emil Aksel Koskinen; Uusikaupunki