Meisti; Stanssi
fyysinen kuvaus: Teräslevystä valmistettu esine, meisti. Teräslevyyn on kahdella ruuvilla kiinnitetty teräslevystä valmistettu viiniköynnöksen mallinen kohokuvio, k=39 mm, l=100 mm, p=5 mm. Toisella puolella teräslevyyn on kiinnitetty teräksinen pyöreä tappi, p=39 mm, h=27 mm. Osa työkalua, jolla puristamalla leikataan viiniköynnöksen mallinen aihio, johon toisella meistillä prässätään oksa, lehdet ja rypäleet.
Keywords: ammattikuntalaitos; käsityö; kultasepäntyöt; hopeasepäntyöt; käyttöaika