Kristina Regina, Baltic sali
sisällön kuvaus: Kristina Regina, Baltic sali. Kuvassa lava, valkokangas, puhujan pönttö, kaksi ovea, piano. Seinustalla tauluja ja tuolipinoja., dokumentointiprojekti
Keywords: interiöörit; interiöörit; Kristina Cruises; Kristina Regina; laivamatkailu; M/S Kristina Regina; matkailu; matkustajalaivat; salit