The United States of America, National Geographic Magazine; Yhdysvaltojen kartta - Gilbert Hovey Grosvenor; National Geographic Magazine; A. Hoen & co.
fyysinen kuvaus: Yhdysvaltojen kartta. Paperille painettu monivärinen kartta, jonka pääkuvassa Yhdysvallat, vasemmassa alakulmassa yksityiskohtaisempi kartta "United Nations Area proposed" ja oikeassa alakulmassa Mainen länsiosa. Reunukset koristeltu vaalein tähdin sinisellä pohjalla ja mustin palkein, joissa vinoneliökuvio. Mittakaava 1:5 000 000 tai 78,91 mailia per tuuma.
Keywords: kartat; USA; Yhdysvallat