Valtion nuorisotyölautakunta Unkarissa 1963; tilannekuva; ulkokuva - Vigovszki Ferenc
sisällön kuvaus: Valtion nuorisotyölautakunta Unkarissa kesäkuussa 1963. Matkalla tutustuttiin eri paikkakuntiin ja laitoksiin. Mukana olivat Antti ja Aila Mäki-Reinikka, Antti Latva Pukkila, Anna-Liisa Tiekso, Pentti Kymenlaakso, ja Taisto Kärkkäinen. Valtion nuorisolautakunnan edustajat olivat Kommunistisen Nuorisoliiton vieraana. Maatalouteen tutustumassa, perunan multaamista traktorin avulla. Kuva: Vigovszki Ferenc. Kuvia matkasta myös NUO5_055, NUO5_060–061, NUO5_150–151, NUO5_180–203. Taisto Kärkkäisen perikunnan lahjoitus.
Keywords: nuorisotyö; nuoret; nuoriso-ohjaajat; hallinto; nuorisolautakunnat; valtionhallinto; vierailut; kansainvälisyyskasvatus; maatalous; kuvauspaikka Unkari