WWW-sisällönhallintaratkaisut Case: Halla Custom Instruments - Ojala, Otto-Ville. (Tampere, 2009)
WWW content management solutions. Case Halla Custom Instruments
Työn ohjaaja: Petri Heliniemi.
XLUETTELOITU
Keywords: sisällönhallinta; WWW-sivut.; toteutus; PHP; SQL; WWW-sisällönhallintajärjestelmät; CMS; MySQL