Valatilaisuus Hyrylän varuskunta-alueella
sisällön kuvaus: Valatilaisuus Hyrylän varuskunta-alueella. Sotilaita ja tykkejä kentällä, taustalla puisia kasarmirakennuksia ja ortodoksinen kirkko.
Keywords: 452 koulutus