Tyttö ja kukat; Muita luonnoksia - Wendelin, Martta
aihe: Tyttö ja kukkakimppu ; luonnos ; Pieni tyttö kantaa suurta kukkakimppua. Värit: punaruskea, vihreä, vaaleanvihreä.
Keywords: illustrationer; illustrationskonst